Förut har jag aldrig riktigt gått efter något specifikt schema när jag tränat, jag har mest tänkt "axlar och rygg" typ, och sedan kört runt som en snurrig fågel - och sedan undrar jag varför jag inte förbättrar några resultat? Det finns ju inga resultat att gå efter, eftersom jag aldrig kommer ihåg vilka redskap jag använt eller vilken vikt jag klarar av. Så himla typiskt mig! Så igår när jag satt och spelade sims 3 i godan ro, fick jag världens knäpp och började skriva ner ett enkelt och smidigt nybörjarschema för lilla mig. Såhär ser det ut, och det kommer jag att gå efter i två veckor till att börja med:
 
Hur mår jag nu för tiden? Slappt, magont och motivationslöst. Åt en pannkaka igår (med vetemjöl, mamma hade gjort det till småsyskonen) och har nu haft magont i ett dygn. mitt liv är smått värdelöst kan jag tycka, min kropp straffar mig så hårt. men jag antar att jag förtjänar det.
Det bara snöar här. Det snöar och snöar, och det är kallt som sjutton. Jämtland..
Mitt godisförbud går sämst, jag har sumpat det flera gånger. men jag kämpar på, har nu inte ätit godis sedan i lördags så har åtminstone klarat mig i några dagar. dock har jag ätit lite mörk choklad när jag låg och läste häromdagen.
visst är jag negativ, men jag tror jag blir bättre snart. på fredag ska jag och lillebror åka till gävle och se två himla bra band så det blir fint. nu ska jag spela sims! jag skriver mer när jag mår bättre.