Såklart man har motgångar. Idag var dock ingen motgångsdag, men resten av veckan har i hälsoperspektiv varit rent kaos. Men efter två dagars uppehåll (plugg plugg plugg yey) så besökte jag äntligeeen gymmet idag. Det kändes som att komma tillbaka till mitt tredje hem ungefär. Älskar ego, det är världens bästa ställe i hela världen. Där är jag liksom mig själv.
Gissa vad? Idag fick jag min studentmössa! Redan när jag vaknade i morse och insåg att det var fint väder visste jag att den här dagen skulle bli bäst. Och det blev den verkligen, för ikväll såg jag en himla himla bra film på bio med min fina vän Emelie och träningspasset nu på eftermiddagen gick ju så jäkla bra. OCH dessutom fick jag ett sms där det stod att min leverans från MMSPORTS har kommit! alltså mina nya, läckra träningsbyxor och kosttillskott! YES!
Imorgon ska jag fotografera Ludvig i svarta studion. Jag älskar att mitt fotointresse vaknat till liv igen, kanske jag ska börja blogga lite om det också? Antar att jag är ganska ensam på den här bloggen trots allt. Mitt namn ekar överallt, medan min sambo skiner upp med sin frånvaro. Men bloggandet ska ju inte vara något tvång, han kommer hit när han känner sig redo. ;) Jag känner mig vääldigt bloggpepp! Och träningspepp, fotopepp, skolpepp och allmänt jävla glad. GUD jag älskar mitt liv. Allt kan bara bli bra nu.
På söndag köper vi kanske en till mustjej också, så snart äger jag alltså sex möss. åh gullungar.
Men nu ska jag lyssna klart på Bob Dylan och sedan sno spikmattan av min kära sambo innan jag tänkte sova. Jag måste verkligen lära mig att lägga mig tidigare! Aja. puss.